Transport Online - Rechtszaak Patricia Paay van start

Rechtszaak Patricia Paay van start

Rechtszaak Patricia Paay van start
27-02-2017 11:26 | Showbizz | auteur ANP

HAARLEM - Patricia Paay is maandagochtend rond half elf gearriveerd bij de rechtbank in Haarlem voor de zaak tussen haar en haar voormalige zakenpartner en buurman Maarten Oostvogel. Hoewel de zitting achter gesloten deuren plaatsvindt, waren er toch de nodige media op afgekomen.

Ze werd veelvuldig gefotografeerd toen ze uit de auto stapte en vertelde met "een goed gevoel" de rechtbank in te gaan. Verder deed ze er het zwijgen toe. Vlak voor elf uur kwam Oostvogel aan bij de rechtbank. Hij wilde niks tegen de pers zeggen. Het is niet bekend hoe lang de zaak gaat duren.

Voormalig zangeres Paay ligt al langer in de clinch met haar voormalig zakenpartner. Ze verbond haar naam aan de pantylijn La Paay van de textielondernemer maar de samenwerking liep vorig jaar spaak na een ruzie. Zij zegt nog veel geld van hem tegoed te hebben.

De zaak kwam in de belangstelling na een uitgelekte seksvideo van Paay. Zij heeft gesuggereerd dat Oostvogel iets te maken heeft met de verspreiding van de tape. Die ontkent dat.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,661
Diesel1,306

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions