Clicky


Nunner Logistics neemt Roemeens GTI Logistics over

Nunner Logistics neemt Roemeens GTI Logistics over
23-02-2017 13:43 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie [FE]

HELMOND/BOEKAREST - NUNNER Logistics maakte vandaag de overname bekend van GTI Logistics, een technologie gedreven contract logistics aanbieder met warehouses in Boekarest, Timisoara, Cluj-Napoca en Bacau. Het bedrijf werd opgericht in 2003.

Sinds 2014 werken NUNNER en GTI succesvol samen op het gebied van nationale distributie en warehouse oplossingen in Roemenië. De overname versterkt NUNNER’s positie in een van de snelst groeiende regio's van Europa.

"De Roemeense logistieke markt kenmerkt zich door een sterke groei en we verwachten dat deze sterker blijft groeien dan andere landen in de regio", zegt Erwin Cootjans, CEO van NUNNER Logistics.

"Deze mooie overname zal onze positie in Oost Europa beduidend verbeteren en we hebben hiermee een perfecte situatie om onze omzet kwalitatief en kwantitatief te laten groeien en volop gebruik te maken van synergie effecten."

"Het management van GTI is verheugd vanaf nu deel uit te maken van NUNNER Logistics en te blijven groeien, nu onder de vleugels van NUNNER. We bedanken NUNNER voor de succesvolle samenwerking van de afgelopen jaren,", aldus Mihai Iancu, Managing Director van GTI Logistics.

"Ons geweldige team, onze state-of-the-art IT en onze flexibele organisatie zullen ons in staat stellen om snel voordeel te halen uit het potentieel van klanten en diensten van NUNNER Logistics. Het is een grote dag voor alle medewerkers en klanten van GTI". Het bedrijf heeft een sterke marktpositie in zowel food, beverage & retail als in chemie, automotive en high tech segmenten, beschikt over 12.500m2 magazijnruimte en heeft 80 medewerkers.

"Door de samenvoeging van alle Roemeense activiteiten van NL en GTI kunnen we onze gecombineerde klantenbasis bedienen met een nog betere service portfolio van multimodale oplossingen tot fijnmazige distributie", zegt Gerhard Gerl, NUNNER’s managing director in Roemenië".