Transport Online - Tien nieuwe DAF XF trucks voor Hartman Transport

Tien nieuwe DAF XF trucks voor Hartman Transport

Tien nieuwe DAF XF trucks voor Hartman Transport
20-02-2017 19:06 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

HOOGEVEEN - DAF dealer Sent Waninge heeft vandaag, maandag 20 februari, de eerste DAF aan Hartman Transport afgeleverd uit een serie van totaal tien nieuwe DAF trucks. Het gaat om acht keer een DAF XF460 FTG Super Space Cab en twee keer een DAF XF460 FT Space Cab. In de loop van tijd worden de resterende DAF trucks afgeleverd door dealer Sent Waninge. U ziet hier de foto's van een FTG uitvoering.

Hartman Transport vervoert dagelijks groente, fruit, bloemen en planten van en naar Scandinavië. Ze vervoeren ook losse colli en andere goederen die op (euro)pallets worden aangeboden. Hartman Transport laadt het meest in Nederland en België, maar ook bij adressen die op de route liggen. Denk daarbij aan Noord-Duitsland. De DAF XF is een ideale partner voor deze lange transport afstanden naar Scandinavië.

Hartman Transport heeft meerdere vestigingen. De vestiging in Poeldijk is gelegen in het hart van de bloemen- en groenteveiling en met een vestiging in Veenoord liggen ze handig nabij de Duitse grens op de route richting Scandinavië.

Foto's

 • Heerkens
  Heerkens
 • Marc Eymael
  Veldwezelt Transport
 • Marc Eymael
  Veldwezelt Transport
 • Marc Eymael
  Veldwezelt Transport

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,868
Diesel1,501

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen