Clicky

 De Jong Special Services behaalt Pharma-certificering IATA CEIV

De Jong Special Services behaalt Pharma-certificering IATA CEIV
15-02-2017 17:10 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

NIEUW-VENNEP - De Jong Special Services B.V. te Nieuw Vennep,  transporteur van onder andere farmaceutische goederen en lid van Pharma Gateway Amsterdam Schiphol, heeft de Pharma-certificering IATA CEIV behaald.

Het verkregen certificaat IATA CEIV “Centre of Excellence for Independant Validators” is een erkenning voor de expertise van De Jong Special Services op farmaceutisch gebied door de International Air Transport Association (IATA). Tevens is het een waardevolle aanvulling op de EU GDP groothandelsvergunning van het Ministerie van Volksgezondheid.

Het IATA CEIV Pharma certificatie programma komt voort uit de noodzaak om op een goede wijze om te gaan met het vervoer van farmaceutische producten in de gehele luchtvrachtketen.

Aangezien de luchtvrachtsector mondiaal opereert is de IATA CEIV certificering gebaseerd op internationaal geldende normen op farmaceutisch gebied zoals de EU GDP regelgeving, de U.S. Food and Drug Administration (FDA), de World Health Organization GDP guidelines en de Singapore GDP regelgeving.

Frank van Schie, Directeur De Jong Special Services: “Juist deze toegevoegde waarde, zeg maar GDP+, zorgt ervoor dat wij de kwaliteit kunnen blijven verlenen die onze internationaal opererende klanten aan ons stellen. Daarnaast weten zij onze overige certificeringen, GDP, ISO-9001, AEO en TAPA, zeer te waarderen.“

Als actieve partner in de Pharma Gateway Amsterdam, een community van Pharma betrokken partijen op Amsterdam Schiphol Airport, is De Jong Special Services één van de belangrijke schakels om de positie van de luchthaven in deze sector veilig te stellen en uit te breiden.

“Samen met andere leden delen wij kennis, ervaringen en ideeën om te innoveren in de behandeling van farmaceutische zendingen via Schiphol”: aldus Frank van Schie.

De Jong Special Services werd opgericht in 1991 en houdt zich naast het transport en warehousing van farmaceutische goederen bezig met logistieke oplossingen voor tijd- en product kritische zendingen, veelal high-tech en spoed.

Foto's

  • J.Roeland
    De Jong
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,167
Diesel1,972

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats