Clicky

 
Transport Online - Groei luchtvracht Brussels Airport zet door

Groei luchtvracht Brussels Airport zet door

Groei luchtvracht Brussels Airport zet door
13-02-2017 10:28 | Zakelijk Nieuws | auteur Redactie [FE]

BRUSSEL - De groei van vrachtvluchten op Brussels Airport van het afgelopen jaar blijft dezelfde koers volgen in januari 2017. Hoewel het Chinese Nieuwjaar dit jaar eerder is gevallen en de vrachtactiviteit in het algemeen vertraagt in deze periode, kende het vrachtvervoer op Brussels Airport toch een uitzonderlijke stijging van meer dan 21,6 procent vergeleken met januari 2016.

De vrachtvolumes verstevigen de resultaten en blijven een belangrijke plaats innemen in de luchthavenactiviteiten van Brussels Airport.

De expressdiensten lieten ook een netto volumegroei optekenen van 7,6 procent ten opzichte van januari 2016. Alleen het vrachtvervoer aan boord van passagiersvliegtuigen is achteruitgegaan met 8,4 procent. Deze terugval komt voornamelijk door het vertrek van Jet Airways in maart 2016 en dus de vermindering van het aantal langeafstandsvluchten.

Brussels Airport stelt ook vast dat de export van farmaceutische producten en de import van verse producten aan terrein winnen in de vrachtactiviteiten van Brussels Airport.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,355
Diesel2,068

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 23 mei t/m zondag 29 mei

Alle Rijverboden