Clicky

 
Transport Online - Delin bouwt groot Europees e-commerce distributiecentrum in Roosendaal

Delin bouwt groot Europees e-commerce distributiecentrum in Roosendaal

Delin bouwt groot Europees e-commerce distributiecentrum in Roosendaal
10-02-2017 09:31 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

ROOSENDAAL - Delin Capital Asset Management realiseert een nieuw Europees Distributiecentrum op Bedrijventerrein Borchwerf II. In 2018 is dit distributiecentrum van zes hectare goed voor 1.200 nieuwe arbeidsplaatsen.

Met de eindgebruiker - een grote internationale retailorganisatie - is een non-disclosure ondertekend wat betekent dat de naam nog niet bekend mag worden gemaakt. Het nieuwe distributiecentrum wordt gerealiseerd door de Engelse ontwikkelaar Delin Capital Asset Management (DCAM). Deze ontwikkelaar is gespecialiseerd in de ontwikkeling en asset management van distributiecentra in Noordwest Europa.

Development Director Bart de Sitter: “Wij geloven in de toekomst van logistiek in Noord-West Europa en in e-commerce als aanjager van de vraag naar logistiek vastgoed.”

Focus op goede werksfeer

De partijen hebben onder meer voor realisatie van het nieuwe distributiecentrum in Roosendaal gekozen, omdat daar veel kwalitatieve arbeid voorhanden is. Bart de Sitter: “Tijdens het ontwerp van het gebouw is continu gefocust op een aangename en kwalitatieve werkplek voor de werknemers. Er wordt een klein fortuin geïnvesteerd in een goede werksfeer met onder meer massaal veel buitenramen, een naar verhouding enorme kantine, plaatsen waar de mensen overdag buiten kunnen op terrassen, break rooms, kantoren dicht bij de werkplek zodat er voldoende communicatie is en zeer ruime locker rooms.”

Wethouder Hans Verbraak is verheugd over het besluit om het nieuwe e-commerce distributiecentrum in Roosendaal te vestigen: “Roosendaal is als centrum voor logistiek en mobiliteit klaar om deze grote retailer te mogen verwelkomen die 1.200 nieuwe banen met zich meebrengt. Door deze ontwikkeling kunnen we in Roosendaal deelnemen aan de snel groeiende e-commerce economie in Europa met ook nog steeds een belangrijke rol voor de fysieke vestigingen van bedrijven.”

Goede ligging tussen Rotterdam en Antwerpen

Leo Welters, directeur van Borchwerf II CV: “Deze ontwikkeling bevestigt opnieuw dat Bedrijventerrein Borchwerf II goed gepositioneerd is langs de snelweg A17 tussen Rotterdam en Antwerpen. Aan vele soorten bedrijven kunnen we per direct bouwrijpe kavels leveren.”

Foto's

  • C. van den Enden
    C. van den Enden
  • C. van den Enden
    C. van den Enden

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,945
Diesel1,572

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions