Transport Online - 3-assige multifunctionele Pacton schuifzeilen opleggers voor de Wit Transport

3-assige multifunctionele Pacton schuifzeilen opleggers voor de Wit Transport

3-assige multifunctionele Pacton schuifzeilen opleggers voor de Wit Transport
08-02-2017 15:52 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

HILLEGOM - Onlangs leverde Pacton de laatste van een serie van vijf stuks bijzondere schuifzeilen opleggers aan firma de Wit Transport uit Hillegom. De klant was, gezien de uiteenlopende aard van de werkzaamheden welke zij ermee verrichten, op zoek naar multifunctioneel inzetbare schuifzeilen opleggers. Voor de engineering afdeling van Pacton een mooie uitdaging om deze te ontwikkelen.

De Wit Transport rijdt veel groupage van en naar Frankrijk en dan met name op Parijs. Door er voor te kiezen deze opleggers uit te rusten met zowel een coilgoot als een 2-tons onderschuivende laadklep zijn deze door de firma de Wit uiterst veelzijdig in te zetten. Zodoende is het mogelijk om voor totaal verschillende soorten transport één oplegger in te zetten.


 
Uiteraard is de oplegger voorzien van de Pacton schuifzeilen opbouw, welke standaard is voorzien van een schuifdak en waarvan de stalen delen standaard worden geschoopeerd. Om de lading veilig te kunnen vervoeren zijn de opleggers uitgerust met anti-diefstal zeilen en zijn de achterdeuren voorzien van een speciaal slot.

Het spuitwerk in 2-kleuren zorgt voor een strak uiterlijk, ook alle onderdelen zoals assen, steunpoten en dergelijke zijn in kleur meegespoten. Om de opleggers duurzaam te beschermen is er voor gekozen om deze volledig te schooperen.

De Wit Transport is opgericht in 1958 en uitgegroeid tot een modern transportbedrijf met als internationaal specialisme groupage vervoer van en naar Frankrijk, met dagelijks vertrekken naar alle grote bestemmingen binnen Frankrijk. Daarnaast is de Wit actief in expeditie, op- en overslag en  vervoer van  ADR  tank containers en Reefers binnen de Benelux en Noord Duitsland.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,909
Diesel1,556

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen