DPD benoemt nieuwe CFO en CCO in Nederland

DPD benoemt nieuwe CFO en CCO in Nederland
02-02-2017 09:12 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

BEST - DPD in Nederland kondigt een tweetal benoemingen aan in haar management. Arjan Witteveen is per 1 januari 2017 in dienst getreden als nieuwe Chief Financial Officer (CFO). Thiemo van Spellen begint per 1 maart 2017 als Chief Commercial Officer (CCO). Met beide aanstellingen is DPD in Nederland klaar om verdere groeiplannen tot uitvoering te brengen. 

Arjan Witteveen (51) nam sinds enige tijd al de rol van CFO waar. Arjan Witteveen is afgestudeerd als Register Accountant en heeft als CFO gewerkt bij onder andere UPS en Douwe Egberts. De laatste jaren was hij actief als investeerder en interim manager.

Arjan Witteveen: "Met deze mooie uitdaging ben ik zeer blij. De afgelopen maanden heb ik DPD leren kennen als een prachtig bedrijf in een dynamische markt. Ik kijk er naar uit de samenwerking met het directieteam en alle DPD-collega’s voort te zetten en uit te bouwen."

Thiemo van Spellen (41) begint 1 maart 2017 als Chief Commercial Officer (CCO). Thiemo werkt momenteel bij Webhelp in de functie van Commercieel Directeur en heeft daarvoor ruim twaalf jaar bij Sandd gewerkt in verschillende commerciële functies. Van 2012 tot 2015 in de functie van CCO.  “Ik kijk ernaar uit om in mijn rol als CCO samen met het team verder te bouwen aan het succes van DPD en de commerciële afdelingen door op een onderscheidende en succesvolle manier de doelstellingen van onze klanten te helpen realiseren.”

Eric Dietz, CEO van DPD in Nederland, licht toe: “Met de benoemingen van Arjan en Thiemo is de directie compleet voor de start van een nieuwe, meer onderscheidende koers voor DPD in Nederland. Hun ruime ervaring geeft veel vertrouwen om DPD succesvol te laten groeien. Dit in lijn met onze ambitie om de nummer één pakketvervoerder van Europa te worden.”NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,804
Diesel1,511

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden