Clicky


 


Ewals Cargo Care neemt Quehenberger Logistics NL over

Ewals Cargo Care neemt Quehenberger Logistics NL over
27-01-2017 17:02 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie [FE]

TEGELEN - Ewals Cargo Care heeft per 1 januari 2017 Quehenberger Logistics NL B.V. uit Weert overgenomen. Met deze overname verbreedt en versterkt Ewals Groupage B.V. (als onderdeel van de Ewals Cargo Care) haar dienstverlening in Oost-Europa en Turkije, als aanvulling op de huidige activiteiten in Midden- en Zuid-Europa.

De beslissing van Quehenberger Logistics om de Nederlandse activiteiten te verkopen is in lijn met de bedrijfsstrategie om zich te concentreren op de ontwikkeling van hun kernregio's in Centraal- en Oost-Europa.

Quehenberger Logistics, met haar hoofdkantoor in Strasswalchen, Oostenrijk, is een particuliere, middelgrote kwaliteit service provider van Transportmanagement Solutions, Global Air & Ocean Freight en Contract Logistics. Het bedrijf biedt werk aan 2.700 mensen op 87 locaties in 18 landen.

Met ingang van 27 januari 2017, zal de locatie in Weert verder gaan onder de aparte entiteit Ewals Groupage East B.V. Door de acquisitie ontstaat er een directe corridor naar de landen Roemenië, Bulgarije, Griekenland en Turkije, waarmee een frequente wekelijkse lijndienst wordt onderhouden. De huidige partners in de bovenstaande landen blijven ook na 1 januari 2017 samenwerken met Ewals Groupage East B.V. Zaken als BTW-nummer, bankgegevens, adres en telefoon / faxnummers blijven ongewijzigd.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,244
Diesel2,086

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats