Transport Online - Vijf nieuwe DAF XF460 FT voor Wezenberg Transport

Vijf nieuwe DAF XF460 FT voor Wezenberg Transport

Vijf nieuwe DAF XF460 FT voor Wezenberg Transport
27-01-2017 10:22 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

ZWOLLE - DAF dealer Sent Waninge heeft recent vijf nieuwe DAF XF460 FT Super Space Cab trucks afgeleverd aan Wezenberg Transport. Wezenberg, gevestigd in IJsselmuiden, is gespecialiseerd in koeltransport en distributie van AGF-producten en levensmiddelen, zowel nationaal als internationaal (met name Noord-Duitsland).

Met een modern en goed onderhouden wagenpark voldoet Wezenberg aan de laatste eisen op gebied van milieu, geluid en veiligheid. Het wagenpark bestaat met de aanvulling van deze DAF trucks nu uit 152 vrachtwagens en circa 200 opleggers. Al het transport wordt uitgevoerd door goed opgeleide, ervaren en betrokken medewerkers. De nieuwe DAF XF trucks sluiten hier prima op aan: duurzaam, modern en veilig.

Het gaat hier om een DAF XF met 460pk, twee assen(FT) en een Super Space Cab cabine. De truck wordt aangedreven door een krachtige Paccar MX-13 Euro 6 Motor, gekoppeld aan de AS-tronic 12 versnellingsbak. De Super Space cabine is het koninkrijk van de chauffeur. Het is de nieuwe standaard in chauffeurscomfort met een werk- en leefruimte van 12,6m kubieke meter en een stahoogte van 2,25 meter hoog.

Gecombineerd met het Xtra Comfort matras van 16cm dik en 2,20m lang zorgt dit voor een goede nachtrust, een fitte chauffeur is een veilige chauffeur. Met een laag brandstofverbruik en lage operationele kosten is de DAF XF de ideale truck voor de chauffeur en ondernemer.

Foto's

 • Heerkens
  Heerkens
 • Marc Eymael
  Veldwezelt Transport
 • Marc Eymael
  Veldwezelt Transport
 • Marc Eymael
  Veldwezelt Transport

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,868
Diesel1,501

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen