Verdachten van overval op vrachtwagen aangehouden

Verdachten van overval op vrachtwagen aangehouden
24-01-2017 17:09 | Criminaliteit | auteur Redactie [FE]

BENEDEN-LEEUWEN - De politie heeft dinsdagochtend in Rotterdam vier mannen aangehouden die er van worden verdacht betrokken te zijn geweest bij de overval op een vrachtwagen op 27 september in Beneden-Leeuwen. Het gaat om Rotterdammers van 23, 27, 29 en 30 jaar oud.

Op dinsdagmiddag 27 september was een vrachtwagenchauffeur onderweg naar een bedrijf in Beneden-Leeuwen met een lading bananenpulp. Bij de rotonde Prins Willem-Alexanderweg/Van Heemstraweg werd de chauffeur tot stoppen gedwongen. De achterdeur van de vrachtwagen werd open gebroken en uit de laadruimte werden enkele tassen gehaald. Daarna gingen de daders er in auto’s vandoor.

Korte tijd later werden twee auto’s die door de daders waren gebruikt in de omgeving teruggevonden. In één van de auto’s lag nog een partij drugs. Door de recherche is een uitgebreid onderzoek ingesteld.

Op 22 november is de zaak ook behandeld in het programma Opsporing Verzocht. Mede naar aanleiding van die uitzending konden vanmorgen vier verdachten worden aangehouden. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden