Clicky

 
Transport Online - Bjorn Elijzen nieuwe verkoper Wezenberg Trailers

Bjorn Elijzen nieuwe verkoper Wezenberg Trailers

Bjorn Elijzen nieuwe verkoper Wezenberg Trailers
23-01-2017 16:46 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

IJSSELMUIDEN - Bjorn Elijzen (37) is als verkoper bij Wezenberg Trailers in dienst getreden. Bjorn Elijzen heeft 10 jaar gewerkt als verkoper van Mercedes personenwagens en daarna heeft hij 6 jaar Daf trucks verkocht .

"De keuze voor Wezenberg was simpel. De mentaliteit die heerst binnen Wezenberg spreekt mij aan. Ik krijg de kans mijzelf te ontwikkelen binnen een gezond familiebedrijf met een enorm ‘handels DNA’ en korte lijnen."

Wezenberg Trailers uit IJsselmuiden is gespecialiseerd in de in- en verkoop van nieuwe en gebruikte trailers en aanhangwagens.

"Wij hebben een ruime voorraad gebruikte koelopleggers en schuifzeilopleggers. Al onze gebruikte trailers staan met uitgebreide voertuigspecificaties en meerdere foto's op onze website. Vanuit daar kunt u onze trucks en trailers makkelijk en overzichtelijk bekijken en vergelijken. Uiteraard bent u van harte welkom om onze trailers te komen bekijken op ons mooie terrein in IJsselmuiden."

"Wezenberg Trailers verkoopt voornamelijk Krone koelopleggers en schuifzeilopleggers. Opleggers kunnen klantspecifiek worden opgebouwd met een laadklep, keuze uit diverse koelmotoren, liftassen, verlichting en centrale smering. Mocht u nog andere wensen hebben dan bespreken wij dat graag met u."

Wezenberg Trailers is de enige leverancier van een Krone koeloplegger met een polyester buitenkant en een stalen binnenkant. In deze variant zijn de voordelen gecombineerd van polyester en staal. De trailer isoleert door zijn gladde, polyester buitenzijde beter dan de stalen variant. Het warmtegeleidingscoëfficiënt van polyester is dan ook velen malen beter dan staal. 

Het effect hiervan is dat het product aanzienlijk minder gevoelig is voor temperatuursinvloeden van buitenaf. Daarentegen is er gekozen voor een stalen binnenwand omdat staal het ultieme materiaal is voor het aannemen van temperatuur. Dit houdt in dat de temperatuur nog sneller op het gewenste niveau is. De combinatie van deze twee materialen resulteert uiteindelijk in brandstofbesparing en vermindering van co2 uitstoot. Bijkomend voordeel is dat polyester makkelijker en goedkoop te repareren is. 

De Krone Polyester-Steel is een oplegger die zowel kwaliteit als kwantiteit kan waarborgen. Een oplegger met een scherpe prijs/kwaliteitverhouding en lage onderhoudskosten op de lange termijn.

Voor meer informatie: www.wezenbergtrailers.nl, 06-55195400 of sales@wezenberg.nl.

Dit is een gesponsord artikel

Foto's

  • Wezenberg
    Wezenberg

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,980
Diesel1,624

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions