Twee nieuwe RINO Trailers voor Driessen

Twee nieuwe RINO Trailers voor Driessen
19-01-2017 17:27 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

ZEEWOLDE - Onlangs zijn door Nooteboom Trading uit Zeewolde twee nieuwe mega trailers geleverd aan Driessen Speciaaltransport BV uit Horst. Driessen Speciaaltransport BV is hoofdzakelijk actief in het vervoer van prefab betonnen elementen, zelfrijdende machines en (staal-)constructies. Dit tweetal is een mooie toevoeging aan het toch al uitgebreide pakket van transportmiddelen.

RINO®Trailers is het eigen merk van Nooteboom Trading. De geleverde vlakke mega trailers zijn uitschuifbaar, uitgerust met drie assen, waarvan de laatste as naloopgestuurd, en door het opvallend lage eigen gewicht van slechts 8.1 ton hebben de trailers een laadvermogen van ruim 36 ton.

Ondanks dat er enkele aanpassingen naar klantwens gedaan moesten worden aan deze uit voorraad leverbare trailers, kon door Nooteboom Trading snel geleverd worden.

Dit in combinatie met de kwaliteit, afwerking en de zeer complete uitvoering van de trailers gaf voor Driessen de doorslag om te kiezen voor RINO®Trailers.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,793
Diesel1,485

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden