Clicky

 
Transport Online - Drie gewonden bij ongeval op A28 [+foto]

Drie gewonden bij ongeval op A28

Drie gewonden bij ongeval op A28 [+foto]
19-01-2017 09:34 | Ongevallen | auteur Redactie [FE]

HOOGEVEEN - Woensdagavond zijn bij een ongeval op de A28 ter hoogte van Hoogeveen drie mensen gewond geraakt. Het gaat om twee aanrijdingen die kort na elkaar rond 18.30 uur plaatsvonden, meldt de politie.

Een 75-jarige vrouw uit Hoogeveen reed vanaf de oprit de snelweg op in de richting van Meppel. Daar voegde ze in terwijl een andere automobilist op de snelweg met een veel hogere snelheid reed. Deze bestuurder, een 23-jarige man uit Groningen, kon de invoegende auto niet meer ontwijken en botste er achter op.

De Groninger stapte uit zijn auto, die toen werd aangereden door een vrachtwagen, bestuurd door een 63-jarige man uit Siddeburen. De man werd geraakt door zijn eigen auto en raakte daarbij gewond. De beide autobestuurders, en een vrouw die bij de Hoogeveense in zat, zijn gewond naar het ziekenhuis gebracht.

De bestuurder van de vrachtwagen bleef ongedeerd. Door het ongeval is de linkerbaan van de A28 enkele uren afgesloten geweest. Het verkeer is omgeleid. De afdeling Verkeers Ongevallen Analyse doet een nader onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,959
Diesel1,576

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats