Transport Online - Nieuw distributiecentrum voor Medtronic in Heerlen

Nieuw distributiecentrum voor Medtronic in Heerlen

Nieuw distributiecentrum voor Medtronic in Heerlen
17-01-2017 11:43 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

HEERLEN - Afgelopen week is op business park Trilandis in Heerlen de feestelijke paal geslagen voor het nieuwe distributiecentrum van Medtronic. Het distributiecentrum, ontwikkeld door WDP, wordt maar liefst 33.000 m2 groot. VDR Bouwgroep is verantwoordelijk voor de bouw.

De feestelijke paal werd geslagen door Lucy Naaijkens (CEVA Logistics) in het bijzijn van een groot aantal aanwezigen. Commercieel manager Marcel Bisseling (VDR Bouwgroep) benadrukte in zijn toespraak de waarde van een transparante samenwerking: “Het succes van de ontwikkeling en realisatie van dit project ligt vooral in het wederzijds respect en vertrouwen dat we voor en in elkaar hebben. De juiste mensen samen om tafel en op de bouw, die elkaar vanaf de eerste dag versterken.”

Het distributiecentrum zal worden ingezet voor de opslag en distributie van medische hulpmiddelen, zoals implantaten, chirurgische producten en systemen voor patiëntenmonitoring. Door de bouw van de nieuwe faciliteit, die pal naast het bestaande distributiecentrum van Medtronic komt te staan, kunnen straks vanuit Heerlen 15.000 ziekenhuizen door heel Europa binnen 24 uur worden bereikt. De logistieke dienstverlening zal in handen zijn van CEVA Logistics.

VDR Bouwgroep is geen onbekende in het Limburgse. Al eerder realiseerde zij er distributiecentra voor Action, DSV, Rockspring en Groep Heylen. De Deventer bedrijfshuisvester is specialist in de ontwikkeling en realisatie van logistieke distributiecentra.

De bouw van het distributiecentrum voor Medtronic geeft een mooie impuls aan de werkgelegenheid in de regio. Er komen zo’n 140 nieuwe arbeidsplaatsen bij. Vanaf medio 2017 zal het nieuwe distributiecentrum operationeel zijn.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,744
Diesel1,409

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions