Transport Online - Twee nieuwe DAF XF bakwagens voor De Weerd Transport

Twee nieuwe DAF XF bakwagens voor De Weerd Transport

Twee nieuwe DAF XF bakwagens voor De Weerd Transport
17-01-2017 10:10 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

ZWOLLE - DAF dealer Sent Waninge heeft de eerste DAF XF440 FAR Super Space Cab afgeleverd aan De Weerd Transport.

Vorig jaar hebben ze al drie nieuwe DAF XF trekkers in ontvangst genomen. Afgelopen zaterdag, 14 januari, hebben ze nu ook de eerste DAF XF440 FAR Super Space Cab bakwagen in ontvangst genomen. Binnenkort zal de tweede bakwagen ook worden afgeleverd door DAF dealer Sent Waninge vanuit hun vestiging in Zwolle.

De DAF XF is de nieuwe maatstaf voor het transport over de lange afstand. De vrachtwagen kenmerkt zich door een laag brandstofverbruik, lage operationele kosten en een ongeëvenaarde binnenruimte. Voor zowel de ondernemer en chauffeur is het de ideale werkpartner.

De Weerd Transport, gevestigd in Zwolle, is de logistieke dienstverlener voor al uw logistieke vraagstukken. Vanaf hun locatie die pal aan de A28 ligt bieden ze diensten op gebied van transport en warehousing. Het moderne warehouse is 6000m2 groot en beschikt over acht laaddocks. Ze zijn gespecialiseerd in distributie in de Benelux, Duitsland en Zwitserland. Uiteraard kan ook het vervoer naar andere landen door De Weerd Transport worden verzorgd.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,852
Diesel1,492

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen