Clicky


Eijgenhuijsen Precisievervoer gaat warehousing en transport voor Canon Nederland verzorgen

Eijgenhuijsen Precisievervoer gaat warehousing en transport voor Canon Nederland verzorgen
16-01-2017 17:03 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

RUURLO - Canon Nederland N.V. heeft haar logistieke processen met betrekking tot multifunctionals, printers en aanverwante apparatuur ondergebracht bij Eijgenhuijsen Precisievervoer BV. Eijgenhuijsen gaat de komende drie jaar het transport en de warehousing van deze apparatuur verzorgen.

De overeenkomst omvat activiteiten als werkpleklevering, verhuizing van apparatuur, installatie op de gebruikerslocatie en het geven van start-up instructies. Daarnaast voorziet Eijgenhuijsen in retourname en opslag van retourgenomen apparatuur. Daarbij worden geselecteerde retourmachines gecontroleerd  en eventueel weer inzetbaar gemaakt.

Marcel Reurink, Managing Director Eijgenhuijsen Precisievervoer BV: “Eijgenhuijsen is een specialist in de totale logistiek rondom apparatenvervoer. We beschikken in Nederland over een fijnmazig distributienetwerk en breiden onze positie in deze specifieke markt continu uit. We zijn dan ook zeer verheugd dat Canon Nederland haar vertrouwen in onze dienstverlening heeft gesteld. Twee vooruitstrevende bedrijven slaan hiermee de handen ineen.”

“In Eijgenhuijsen vinden wij een partner die op professionele en flexibele wijze de warehousing en het transport van onze apparatuur verzorgt”, aldus Bas van Dinther, Business Operations Director van Canon Nederland N.V.

“Wij stellen hoge eisen aan de wijze waarop onze apparatuur wordt opgeslagen, vervoerd en geïnstalleerd, omdat wij onze klanten willen verzekeren van een perfect werkende oplossing. Dankzij haar jarenlange expertise is Eijgenhuijsen voor ons de ideale partner om dit te bewerkstelligen.”