Nieuwe DAF voor Getra Transport Baak

Nieuwe DAF voor Getra Transport Baak
16-01-2017 17:26 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

BAAK - Getra Transport uit Baak heeft onlangs een gloednieuwe, opvallende, bomvol met opties gevulde DAF in gebruik genomen. Door de jaren heen is gebleken dat GETRA Transport een betrouwbare transporteur in de achterhoek is. Jarenlang is het bedrijf door Sylvia Gerritsen gerund met alleen maar vrouwen. Toch iets bijzonders in de transportsector.

Nadat man Frank Gerritsen begin jaren negentig in de zaak is gekomen is inmiddels hun zoon, Robin Gerritsen verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding. Een jonge, gedreven, ambitieuze  en ''no nonsens'' ingestelde ondernemer. Na jarenlang de boot te hebben afgehouden omtrent DAF, heeft hen gelukkig  ditmaal weer doen beslissen om hun nieuwe aanwinst uit het merk DAF te laten bestaan.

Een DAF trekker die voorzien is van een 460pk MX 13 motor. Enkele opties van deze fraaie truck zijn: Luchtgeveerde vooras, luchtgeveerde cabine, predictive cruise control, volledige lederen ''two tone'' bekleding, alcoa dure bright velgen, LED verlichting rondom, standairco en uiteraard het volledige veiligheidspakket waarmee men veilig het transport kan uitvoeren.

De truck is professioneel gespoten in de zo bekende GETRA kleur inclusief een blanke lak afwerking voor de houdbaarheid op de lange termijn. De DAF is geleverd door Bakker Bedrijfswagens Doetinchem. De reclame werkzaamheden zijn uitgevoerd door Verbeek Reclame uit Renswoude. Een partner die wederom gezorgd heeft voor een goed eindresultaat. Kortom een echte ''eye catcher''.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,793
Diesel1,485

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden