Transport Online - Moeder raakt vier kinderen kwijt op station

Moeder raakt vier kinderen kwijt op station

Moeder raakt vier kinderen kwijt op station
10-01-2017 20:16 | Buitenland | auteur ANP/DPA

LEIPZIG - Een driejarig jongetje is hem dinsdag op het centraal station van Berlijn gesmeerd en alleen in de intercity naar Leipzig gestapt. De politie vertelde dat terwijl de moeder kaartjes stond te kopen haar ondernemende kroost de benen nam. Toen de vrouw, afkomstig uit Peru en woonachtig in Italië, zich omdraaide waren haar vier zoons in de leeftijd tot zes jaar verdwenen. Zij alarmeerde in alle staten de politie.

Die vond twee kinderen vlak bij de plek van verdwijning terug, de derde werd wat later aangetroffen op het station Berlin-Südkreuz. Vlak daarna volgde ook het verlossende telefoontje. Een oplettende conductrice vond het vreemd dat een knul van drie zonder begeleiding en ticket in de trein zat en lichtte de politie in.

Aan het eind van de middag was de familie herenigd in Leipzig. "De kleine jongen, die alleen Spaans en Italiaans sprak, wilde zijn naam niet zeggen en viel van pure vermoeidheid door de spannende reis op het bureau in slaap'', zei de dienstdoende agent.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,742
Diesel1,409

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions