Gladheid trekt naar het oosten

Gladheid trekt naar het oosten
07-01-2017 13:37 | Weer en Verkeer | auteur ANP

LIJNDEN - De gladheid geeft zaterdag rond het middaguur vooral overlast in het midden en het oostelijk deel van het land. Toch worden er niet meer zoveel ongelukken gemeld als in de ochtend. Toen werd gemiddeld één ongeval per minuut gemeld. ,,Het lijkt erop dat mensen de waarschuwingen serieus nemen en niet de weg op gaan, aldus Patrick Potgraven van de VID.

De grootste problemen ontstaan net als in de ochtend door geschaarde vrachtwagens, die veelal dwars op de weg komen te staan na een glijpartij. Zo is de A2 Eindhoven-Maastricht bij knooppunt Leenderheide dicht door een geschaarde vrachtwagen. Eerder gebeurde iets dergelijks op de A2 Den Bosch-Utrecht bij knooppunt Deil en de A1 Hengelo-Apeldoorn ter hoogte van Lochem.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden