Clicky


Nieuwe DAF XF FT 460 voor Herman Denkers Transport

Nieuwe DAF XF FT 460 voor Herman Denkers Transport
06-01-2017 19:32 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

HANTUM - Gisteren, donderdag 5 januari, heeft Bedrijfswagen Service Friesland de sleutels overhandigt van deze mooie DAF XF FT 460 Space Cab aan Herman Denkers Transport.

De DAF XF 460 FT Space Cab trekker is uitgerust met de 12,9 liter PACCAR MX-13 motor een AS Tronic versnellingsbak met een MX motorrem zorgt mede voor een zeer laag brandstofverbruik en hoge prestaties. De krachtige MX-motorrem levert ruim driekwart van zijn vermogen bij slechts 1.500 t/min. waardoor er belangrijk minder slijtage en lagere onderhoudskosten zijn.

Voor de chauffeur is er de Luxury Airstoel, Koellade, en een functionele leef- en werkruimte. Daarnaast is er Vehicle Stability Control (VSC) tegen scharen en kantelen en de DAF Driver Performance Assistant (DPA) die de chauffeur ondersteunt met actuele ritgegevens.

Denkers is ook zeer enthousiast over DAF vanwege het rijcomfort en het gunstige brandstofverbruik. Herman Denkers en Bedrijfswagen Service Friesland vinden elkaar in een perfecte samenwerking. Er zijn korte lijnen en een uitstekende prijs/kwaliteit. verhouding. 

Ook mede vanwege de werkplaats en het enthousiaste team van Bedrijfswagen Service Friesland is er gekozen voor DAF.

Herman Denkers Transport is nationaal en internationaal transportbedrijf welke is gevestigd op de Pastorijlân in Hantum. Al vanaf 2007 kunt u bij Herman Denkers Transport terecht voor al uw transporten. De transportactiviteiten zijn zeer uiteenlopend: agrarisch vervoer, kipper vervoer, stukgoed vervoer, semidieplader vervoer, verhuizingen en nog veel meer, Herman Denkers Transport is een veelzijdig transportbedrijf.