Nieuwe DAF LF voor Van Iersel Transport

Nieuwe DAF LF voor Van Iersel Transport
06-01-2017 19:04 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

DIDAM - Vanmiddag werden door Bakker Bedrijfswagens Doetinchem de sleutels overhandigd van deze mooie DAF LF 210 aan Lex van Iersel uit Didam.

De nieuwe DAF is voorzien van Adaptive Cruise Control met AEBS en LDW, veder voorzien van een 12 ton meter kraan en een open laadbak.

Lex van Iersel  zet de nieuwe DAF in voor diverse voorkomende werkzaamheden in met name de bouw. De transporteur kan onder andere helpen bij het inrichten van de bouwplaats, het opbouwen van de steigers en het aan- en afvoeren van materialen.

“Omdat de wagen niet te groot is, kan ik bovendien overal makkelijk komen”, zegt hij. “De wagen is maar zeven meter lang, zeer wendbaar en heeft vele mogelijkheden. Voor lengtevervoer, tot zo’n tien meter lang, zit er aan het kopschot een palenrek die ik kan uittrekken.”

Tuinaanleg

Verder heeft Van Iersel Transport de beschikking over een minigraver met een doorrijdbreedte van 80 centimeter. Deze kan worden ingezet voor zowel bouwwerkzaamheden als voor tuinaanleg.

“Bij tuinrenovaties en -aanleg word ik onder andere ingezet voor het egaliseren van de grond, het verrichten van graafwerkzaamheden ten behoeve van vijvers, paden en bekabeling en het verwijderen en afvoeren van bomen en struiken. Ik werk daarbij samen met een hovenier.”Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden