Vrachtwagenchauffeur in Hummelo overvallen

Vrachtwagenchauffeur in Hummelo overvallen
05-01-2017 12:13 | Criminaliteit | auteur Redactie [FE]

HUMMELO - Donderdagochtend 5 januari is op de Zutphenseweg (N314) een vrachtwagenchauffeur, die vanuit de richting Toldijk in de richting van Hummelo reed, beroofd van een geldbedrag. De politie is een onderzoek gestart en wil graag in contact komen met getuigen.

De politie kreeg rond 05:15 uur de melding dat op de Zutphenseweg een vrachtwagen tot stoppen was gemaand door een inzittende van een donkerkleurige personenauto. Op het moment dat de vrachtwagenchauffeur zijn vrachtwagen tot stilstand had gebracht, kwam een man uit de personenauto. Een tweede persoon bleef achter in de personenauto.

De man die uitstapte dwong de vrachtwagenchauffeur, onder bedreiging van een op een vuurwapen gelijkend voorwerp, geld af te geven. Hierna stapte de man weer in de auto, waarna de auto wegreed in de richting van de rotonde Zutphenseweg – Keppelseweg – Hummeloseweg - Zelhemseweg . De vrachtwagenchauffeur raakte niet gewond.

Signalement

Het signalement van de man die uit de auto stapte luidt: blanke man, ongeveer 1.80 m. lang, normaal postuur, ongeveer 30 jaar oud. Hij sprak gebrekkig Nederlands. De man droeg een donkere jas met bontkraag, donkere jeans, zwarte handschoenen en had een zwarte cap op. De man had zijn gezicht bedekt met een zwarte bandana.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden