Transport Online - Vrachtauto met pony's vast onder viaduct

Vrachtauto met pony's vast onder viaduct

Vrachtauto met pony's vast onder viaduct
13-06-2008 14:22 | Ongevallen | auteur de redactie
ALMELO - Een vrachtauto met vier pony's raakte donderdagmiddag 12 juni vast onder het viaduct van de Hofkampstraat in Almelo. De bestuurder had de omleiding, met daarop aangegeven dat de route afgesloten is voor vrachtverkeer, niet gezien.

Politiemensen die donderdagmiddag 12 juni om ongeveer 12.35 uur op de Hofkampstraat in Almelo met een controle bezig waren, hoorden plotseling een luide knal. Zij zagen toen dat een vrachtauto zich vast had gereden onder het viaduct in de Hofkampstraat. Omdat er in de vrachtauto, die onderweg was naar de ruiterdagen, vier pony's zaten die er in eerste instantie uit zijn gehaald, is de Hofkampstraat vanaf de van Rechteren Limpurgsingel voor enige tijd voor alle verkeer afgesloten geweest.

Nadat de pony's er uit waren kon de vrachtwagen er onder weg worden gehaald en is afgesleept. De pony's zijn met andere vervoer verder gegaan.

De bestuurder van de vrachtauto, een 37-jarige man uit Achtmaal, had de omleiding met daarop de aanduiding dat die betreffende route afgesloten is voor vrachtverkeer, niet gezien.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 3 mei t/m zondag 9 mei

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,902
Diesel1,532

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen