Clicky


Martin van Dijk treedt af als bestuurslid Koninklijke BLN-Schuttevaer

Martin van Dijk treedt af als bestuurslid Koninklijke BLN-Schuttevaer
04-01-2017 09:28 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

ROTTERDAM - Bestuurslid van Koninklijke BLN-Schuttevaer Martin van Dijk treedt per 1 januari 2017 af. Tevens legt hij per gelijke datum het voorzitterschap en het penningmeesterschap ad interim binnen de Internationale Afdeling neer.

Namens het bestuur, het bureau, de leden en onze relaties danken we Martin voor zijn bijdrage aan de organisatie en de binnenvaart in algemene zin. Martin heeft  internationaal  vele contacten gelegd om de binnenvaart te vertegenwoordigen en te promoten. Bij calamiteiten was hij vaak als vertegenwoordiger van de branche aanwezig om de communicatie van de varende ondernemers en verladers richting de overheid en de branche te ondersteunen. Nationaal en internationaal heeft hij een geweldige reputatie opgebouwd.

We zullen hem enorm missen, maar gunnen hem de rust en voldoening om energie en tijd aan andere zaken te besteden.

Naar eigen zeggen kijkt Martin met voldoening terug op de achterliggende jaren waarin hij samen met het IA-Bestuur en secretariaat inhoud en vorm heeft kunnen geven aan het brede internationale nautische overleg ten behoeve van de binnenvaart en logistiek.