Transport Online - Polen redden gezin uit te water geraakte auto in Bovenkarspel

Polen redden gezin uit te water geraakte auto in Bovenkarspel

Polen redden gezin uit te water geraakte auto in Bovenkarspel
03-01-2017 19:36 | Binnenland | auteur ANP

BOVENKARSPEL - Drie omstanders en vier politieagenten hebben dinsdagmorgen vroeg in Bovenkarspel met vereende krachten een man en zijn twee kinderen uit een te water geraakte auto gered. De hulpverleners en drie toevallig aanwezige Polen wisten de auto die op z'n kop in de sloot was geraakt om te keren met hun blote handen.

De Polen waren de auto al aan het optillen toen de vier agenten ter plaatse kwamen. Via een ingeslagen ruit konden de man en zijn twee kinderen uit hun benarde positie worden bevrijd. De man wist zijn kinderen boven water te houden totdat de wagen werd omgekeerd. De kinderen zijn zes maanden en drie jaar oud.

De drie inzittenden zijn ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de politie maakt het gezin het goed. De auto was van de weg geraakt na een aanrijding op de kruising van de Geerling met de Esdoornlaan in Bovenkarspel. De bestuurder van de andere auto liep nekletsel op. De politie in Noord-Holland onderzoekt de precieze toedracht van de botsing nog.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,683
Diesel1,325

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions