Transport Online - European Trailer Care breidt Europees netwerk verder uit

European Trailer Care breidt Europees netwerk verder uit

European Trailer Care breidt Europees netwerk verder uit
03-01-2017 11:34 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

VEENDAM - European Trailer Care heeft per 1 januari 2017 haar Europese netwerk verder uitgebreid met partners in Polen en in Roemenië. "Dit past perfect in de ambitie van European Trailer Care. Een eigen sterk Europees netwerk van onafhankelijk trailer werkplaatsen opzetten. Dit alles om onze klanten de optimale service, tegen een betaalbaar tarief in geheel Europa te bieden. Dat was ook de reden voor deelname aan de IAA in Hannover, om op deze manier meer Europese bekendheid te krijgen", aldus Ernst Woortman.

In Roemenië is een partnerschap aangegaan met de firma ROM Trailer Service. ROM Trailer Service heeft drie vestigingen in Bolintin (Boekarest), Sibiu en Oradea. ROM Trailer Service bestaat inmiddels 17 jaar, en biedt een zeer breed scala aan Trailer Service aan. Zo is ROM Trailer Service al jaren erkend Schmitz partner, en wordt er nauw samengewerkt met Spitzer Silo.

Naast het reguliere reparatie en onderhoud is ROM Trailer Service ook specialist in schadereparaties. Voor ROM Trailer Service is het partnerschap met European Trailer Care een welkome aanvulling op hun geboden service. Veel van hun klanten rijden in West Europa, en hebben ook hier service nodig. Door deze samenwerking kan ROM Trailer Service haar klanten in West Europa een betrouwbare partner aanbieden voor deze service, met de zekerheid van kwaliteit en een reguliere prijs.

In Polen heeft European Trailer Care  een partner gevonden in Frigipol. Frigipol heeft vijf vestigingen in Polen, en is dagelijks met 15 service bussen bij de weg. De oorsprong van Frigipol zit in de koeltechniek. Frigipol heeft nieuwe, uiterst moderne, vestigingen in Polen neergezet, en gaat vol voor de full trailer service. Er is goed geïnvesteerd in gereedschappen en kennis om dit op een optimale manier aan te kunnen bieden.

De overeenkomst met European Trailer Care is dus tweeledig voor Frigipol. Enerzijds willen ze hun klant een netwerk kunnen aanbieden in West Europa, anderzijds wordt er gebruik gemaakt van de kennis die er is binnen European Trailer Care. Er zijn reeds een aantal monteurs van Frigipol bij leden van European Trailer Care leden in de Benelux geweest om te kijken op welke wijze er in de Benelux gewerkt wordt.

Naast de service die onderling geboden wordt, zal er ook op gebied van onderdelen en gebruikte trailers met deze partijen samengewerkt gaan worden.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 3 mei t/m zondag 9 mei

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,901
Diesel1,531

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen