Clicky


Bas Group gaat in netwerk distributie

Bas Group gaat in netwerk distributie
03-01-2017 10:31 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

ETTEN-LEUR - De Bas Group breidt haar diensten op het gebied van fijnmazige distributie flink uit. Dochteronderneming Hereijgers Transport is per 1 januari 2017 toegetreden tot het Nederlandse distributienetwerk DistriXL.

DistriXL is reeds jarenlang een gevestigde naam in distributieland en is een netwerk van zeven gerenommeerde distributie bedrijven. Kernkwaliteit van DistriXL is het binnen 24 uur leveren van pakketten en pallets in heel Nederland.

Door de toename van de congestie en schaarste van chauffeurs wordt het moeilijk vanuit Etten-Leur heel Nederland te bedienen zonder de kosten exorbitant te laten stijgen. Door de toetreding tot het DistriXL netwerk kan dit wel én kan men voortaan ook de levering van hele kleine collo zendingen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding verzorgen.

De aansluiting bij DistriXL past geheel in de visie van de Bas Group. Daarom zal zusteronderneming Bas Logistics per 16 januari toetreden als Benelux partner tot One Express, het grootste palletnetwerk uit Italië met vier hubs en 120 leden die net als de Bas Group continu gaat voor het optimum van tijd en kosten met een hele hoge mate van leverbetrouwbaarheid.

Bas maakt reeds enkele jaren naar alle tevredenheid gebruik van de diensten van One Express voor de palletleveringen in Italië.