Clicky

 
Transport Online - Distributiecentrum bol.com mogelijk groter

Distributiecentrum bol.com mogelijk groter

Distributiecentrum bol.com mogelijk groter
02-01-2017 19:28 | Bedrijfsnieuws | auteur ANP

WAALWIJK - Webwinkel bol.com denkt al na over uitbreiding van zijn nieuwe distributiecentrum in Waalwijk, waaraan nog wordt gebouwd. Het dochterbedrijf van Ahold heeft aan de gemeente gevraagd wat de mogelijkheden zijn om grond naast het logistiek centrum aan te kopen. Dat bevestigt een woordvoerster maandagavond na berichtgeving van het Brabants Dagblad.

Volgens de krant heeft bol.com een optie genomen op een perceel van 8,3 hectare naast het 10 hectare grote terrein waar het nieuwe distributiecentrum komt. Het bedrijf zegt dat op dit moment slechts een wens is uitgesproken naar de gemeente, en dat nog niets concreets kan worden gezegd over de omvang, bouw en timing.

''Voor de komende jaren verwachten we dat het nieuwe fulfilment center voldoende ruimte biedt voor onze logistieke activiteiten", laat de woordvoerster weten in een verklaring. ''Gezien de enorme groei die wij de afgelopen jaren hebben doorgemaakt en die zich naar verwachting in de komende jaren zal doorzetten, is het voor ons van groot belang om uit te kunnen breiden."

De distributie van bol.com wordt op dit moment al vanuit Waalwijk geregeld. Het nieuwe logistieke centrum op het bedrijventerrein Haven Acht moet in de zomer in gebruik worden genomen. Bij de opening zal het circa 50.000 vierkante meter grondoppervlakte hebben, wat te vergelijken is met zeven voetbalvelden. Er zullen zo'n duizend mensen werken.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,944
Diesel1,572

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions