NABEK Amsterdam verhuist naar Alphen aan den Rijn

NABEK Amsterdam verhuist naar Alphen aan den Rijn
28-12-2016 13:34 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

AMSTERDAM - De Amsterdamse vestiging van NABEK Wegtransporten verhuist per 1 januari naar Alphen aan den Rijn. Vanuit dit multifunctionele pand van PAX Groep kan NABEK haar klanten nog beter bedienen.

Al sinds de hernieuwde start van PAX Groep in Alphen aan den Rijn is er steeds meer samenwerking tot stand gekomen tussen NABEK Amsterdam en de locatie Alphen aan den Rijn. Raymond Dressel, commercieel directeur NABEK Wegtransporten: “Het type werk wat we doen vraagt steeds vaker om de mogelijkheid voor op- en overslag. Iets wat in de Alphense vestiging, met een oppervlakte van ca. 12.000 m2, ruim voorhanden is en waar al veel gebruik van is gemaakt.”

NABEK Alphen aan den Rijn richt zich met name op het transport van bouwmaterialen. Vanuit deze strategisch gelegen locatie gaat NABEK leveringen voor doe-het-zelfzaken en bouwplaatsen consolideren en crossdocken. In het multifunctionele pand kunnen daarnaast goederen bewerkt worden voor een volgend logistiek traject. Denk hierbij aan: lashing, (her)verpakken en foliën. “Met deze verhuizing kunnen we onze klanten een nog breder dienstenpakket aanbieden”, aldus Dressel.

Ook andere logistieke disciplines gericht op de bouw en industrie komen samen in het pand van PAX Groep. Zo zijn onder andere activiteiten van PAX Integrated Logistics, PAX Bouw- en Industrieservice, NABEK Wegtransporten en VETRA Containervervoer ondergebracht in Alphen aan den Rijn.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,774
Diesel1,467

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden