Clicky

 Renger en Jannie van Veluw geven stokje over aan kleinzoons Hazeleger

Renger en Jannie van Veluw geven stokje over aan kleinzoons Hazeleger
28-12-2016 09:55 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

TERSCHUUR - Per 1 januari 2017 nemen Dirk-Jan Hazeleger en Renger Hazeleger Internationaal Transportbedrijf R. van Veluw over. De kleinzoons van de huidige eigenaren Renger en Jannie van Veluw zijn al langer betrokken bij het familiebedrijf.

Na 57 jaar geven de inmiddels 78-jarige Renger en 73-jarige Jannie het stokje over. Na de overname zal het bedrijf verdergaan onder de naam Internationaal Transport van Veluw BV.

Al op jonge leeftijd werkte Renger van Veluw samen met zijn vader in de kolen en turfhandel. Het vervoer werd toen nog met paard en wagen vanuit Hoogland verzorgd. Toen Renger 22 jaar werd wilde zijn vader ermee stoppen en vond hij dat Renger verder moest gaan met de kolen- en turfhandel.
Op 1 maart 1960 liet Renger van Veluw zich inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Het bedrijf was een feit en vestigde hij zich in Hooglanderveen. Ook werd de eerste auto aangeschaft een Chevrolet.

In 1991 is het bedrijf vanuit Hooglanderveen verhuisd naar Terschuur. In 2002 is het transportbedrijf ook het bulktransport voor de van Drie groep gaan verzorgen. Sindsdien heeft het bedrijf een grote stap voorwaarts gemaakt. Momenteel heeft het bedrijf dagelijks 23 vrachtwagens op de weg en in totaal 29 ervaren chauffeurs in dienst.

Foto's

  • Dedem Diensten Barneveld
    Dedem diensten Barneveld
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,113
Diesel1,930

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions