Clicky


Mandersloot versterkt positie in Polen door bouw nieuwe vestiging in Zabrze

Mandersloot versterkt positie in Polen door bouw nieuwe vestiging in Zabrze
23-12-2016 17:08 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

ZABRZE - Transportbedrijf Mandersloot bouwt een tweede vestiging in Polen. Dankzij het succes van de vestiging in Komorniki (West-Polen) is het bedrijf nu klaar voor de volgende stap, een vestiging in Zuid-Polen, waarbij is gekozen voor Zabrze.

Algemeen directeur Ronald Mandersloot: “Zabrze is een goede strategische uitvalsbasis voor ons om het dichtbevolkte handelsgebied in het zuiden van  Polen te beleveren, evenals aangrenzende landen. Dit zal ons service-level nog verder verhogen, en we zijn dan ook erg enthousiast om onze klanten hierdoor nog beter van dienst te kunnen zijn.”

De nieuwe vestiging zal naast kantoorruimte 2800 m3 crossdock loods omvatten, waarvan  575 m3 gekoeld. De verwachting is dat de eerste zendingen er vanaf voorjaar 2017 gecrossdockt kunnen worden, met een officiële opening van de vestiging rond mei 2017.

De Mandersloot Group is vooral bekend van haar sterke distributienetwerken in Oost-Europa en jarenlange ervaring in het vervoer van onder meer bloemen en planten, levensmiddelen, algemene en hoogwaardige goederen.

Het transportbedrijf vierde eerder dit jaar het 20 jarig bestaan van Mandersloot in Polen, deze plannen zijn een mooie kroon op dit jubileumjaar. De vestiging in Zabrze zal de 6de vestiging van de Mandersloot Groep worden, na Scherpenzeel (NL), Komorniki (PL), Klicany (CZ), Codlea (RO) en Szigetszentmiklos (HU).