Clicky


Contargo Road Logistics ook in Hamburg

Contargo Road Logistics ook in Hamburg
22-12-2016 17:36 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

HAMBURG - Per 1 januari 2017 biedt Contargo direct trucking ook aan via een onlangs in Hamburg hiervoor gemaakte nevenlocatie van Contargo Road Logistics. Hierdoor moeten de aanwezigheid in de noordelijke havens versterkt en de synergie van het trucking tussen de westelijke en noordelijke havens beter benut worden.

"Onze direct trucking onderneming Contargo Road Logistics vult ons aanbod aan gecombineerd vervoer met port-door-services op vele gebieden aan," aldus Marcel Hulsker, co-manager van Contargo GmbH & Co. KG.  "Dit product, dat wij in de westelijke havens al een tijdje geleden hebben ingevoerd, willen wij nu ook op grotere schaal in de Duitse Noordzeehavens gaan aanbieden."

Contargo Road Logistics in Hamburg moet ertoe bijdragen om de verbindingen tussen de Duitse zeehavens en het Europese achterland binnen het Contargo netwerk te verstevigen. Zo kunnen er bijvoorbeeld vanaf nu nog complexere transportketens worden aangeboden, zoals de import van een container vanuit Hamburg naar Neurenberg, die vervolgens geëxporteerd wordt via Rotterdam.

Directe vrachtwagentransporten van en naar de noordelijke havens

Het direct trucking aanbod in Hamburg maakt onze transporten nog flexibeler," vertelt Leo Maaskant, manager van Contargo Road Logistics BV. "Want het is ons doel om transportketens zodanig samen te stellen dat deze ook in een kort tijdsbestek aan de wensen van de klant of gewijzigde randvoorwaarden kunnen worden aangepast."

De onderneming is in Hamburg vertegenwoordigd met kantoren van Contargo GmbH & Co. KG op het gebied sales en met Contargo Network Logistics GmbH. In samenwerking met deze teams gaan de werknemers van Contargo Road Logistics de activiteiten van Contargo in Hamburg en de noordelijke havens verder uitbreiden.