Bol.com moet vuurwerk van site halen

Bol.com moet vuurwerk van site halen
22-12-2016 09:31 | Binnenland | auteur ANP

UTRECHT - De Inspectie Leefomgeving en Transport heeft Bol.com gemaand om aangeboden vuurwerkartikelen per direct van de website te halen. Vuurwerk mag niet via de post worden verstuurd. Via de webwinkel werden de artikelen aangeboden en verzonden door winkeliers, die Bol.com gebruiken om hun producten aan te bieden.

"Bol.com heeft zelf geen vuurwerk verkocht. De verkooppartners kunnen zelf hun assortiment op onze website zetten. Met bijna 15 miljoen artikelen in onze winkel zien we niet altijd om wat voor producten het gaat'', aldus een woordvoerster. "We zijn daarom blij dat de inspectie hier ons op heeft gewezen en we hebben daarna meteen actie ondernomen.''

Bol.com heeft de verkooppartners laten weten dat ze geen vuurwerk meer aan kunnen bieden via de webwinkel. Ook worden alle artikelen van de site gehaald.

De inspectie bekijkt nog of het verder nog actie gaat ondernemen tegen Bol.com.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden