Clicky


Jet Airways uitgeroepen tot ‘Air Cargo Airline of the Year’ tijdens Logistic Asia Awards

Jet Airways uitgeroepen tot ‘Air Cargo Airline of the Year’ tijdens Logistic Asia Awards
21-12-2016 13:34 | Zakelijk Nieuws | auteur Redactie [FE]

AMSTERDAM - Jet Airways is uitgeroepen tot ‘Air Cargo Airline of the Year’ tijdens de Logistics Asia Awards in Ahmedabad, India. De award is een erkenning van de inspanningen van Jet Airways binnen de verkoop en operationele zaken van de cargo-tak van de luchtvaartmaatschappij.

Dharmavirsinh R. Jadeja, Cargo Manager Operations (Gujarat) van Jet Airways, nam namens Jet Airways de prijs in ontvangst tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Convention & Exhibition Centre van de Universiteit van Gujarat in Ahmedabad, India. De award en het Certificate of Excellence werden door Samir Shah, landelijk voorzitter van de Federation of Freight Forwarders Association in India, aan Jet Airways overhandigd. Op basis van verschillende criteria waaronder de vrachtvolumes die tijdens doorgaande vluchten en transfers worden verwerkt en de inkomsten die in het afgelopen jaar uit luchtvracht zijn gegenereerd, behaalde Jet Airways de hoogste score.

"De behoefte aan een veilige en betrouwbare logistieke dienstverlening groeit door de expansie van de industriële infrastructuur, nu India zich steeds meer ontwikkelt tot een economische supermacht. Jet Airways heeft een lange staat van dienst als luchtvaartmaatschappij die wereldwijd meer dan 66 bestemmingen met elkaar verbindt. Onze consistente prestaties brengen ons in een goede uitgangspositie voor verdere groei”, vertelt Pradeep Kumar, Senior Vice President Cargo van Jet Airways.

“We blijven onze activiteiten op het gebied van luchtvracht uitbreiden. Daarnaast investeren we continue in de kwaliteit van onze diensten, klantenservice en support. Deze award is een belangrijke erkenning van de inspanningen van Jet Airways die zijn gericht op de voortdurende verbetering van onze cargo services. Daarnaast is het een extra stimulans, zodat we de luchtvaartmaatschappij van eerste voorkeur blijven voor industriële bedrijven.”

De Logistics Asia Awards hebben tot doel aandacht te geven aan de inspanningen en verworvenheden van spelers in de logistieke branche en toeleveringssector in India. Voor de prijs kwamen in verschillende categorieën 169 genomineerden namens 74 bedrijven uit heel India in aanmerking. Dr. Krishan Batra, bestuursvoorzitter en CEO van het Institute for Supply Management in India, was hierbij betrokken als kennispartner en procesadviseur.