Clicky

 
Transport Online - De Winter Logistics en Paletti Growers samen op pad met snijbloemen en potplanten

De Winter Logistics en Paletti Growers samen op pad met snijbloemen en potplanten

De Winter Logistics en Paletti Growers samen op pad met snijbloemen en potplanten
20-12-2016 16:54 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

VENLO - De Winter Logistics en de kwekerij-coöperatie Paletti Growers hebben een overeenkomst bereikt over het landelijk transport van snijbloemen en potplanten. De twintig kwekerijen die samen Paletti Growers vormen, zijn gevestigd in de Euregio: de Nederlandse provincies Noord-Brabant en Limburg en de aangrenzende Duitse regio Nordrhein-Westfalen. Door de samenwerking met De Winter Logistics krijgt de coöperatie landelijke dekking middels een lokale transporteur.

De Winter Logistics is bijzonder te spreken over de samenwerking met Paletti Growers. “Deze overeenkomst versterkt de regio Venlo en onze activiteiten daar aanzienlijk”, zegt directeur Eric de Winter.

“Na de overname van Wiell Logistics begin 2014 zijn we hard aan het bouwen aan onze netwerken in dit deel van het land. We merken dat onze professionele benadering van bloemen- en plantentransport in combinatie met onze lokale betrokkenheid wordt gewaardeerd. De overeenkomst met Paletti Growers is hiervan een direct gevolg. Wij kijken uit naar een langdurige samenwerking.”

Ook Paletti Growers ziet de samenwerking met De Winter Logistics als een belangrijke stap voorwaarts. “De Winter Logistics heeft een lokale vestiging met lokale mensen. Dat vinden wij heel belangrijk. Vanuit deze situatie een landelijk dekkend netwerk realiseren sluit naadloos aan bij onze uitgangspunten. Onze coöperatie is een succesvolle en krachtige samenwerking zonder afbreuk te doen aan de identiteit van de aangesloten kwekers. Door het bundelen van onze krachten zijn we samen sterker, samen grenzeloos goed. Dankzij de samenwerking met De Winter Logistics kunnen we onze activiteiten verder uitbouwen.”

De Winter Logistics biedt Paletti Growers een compleet logistiek concept. Van collectie transport bij de kweker tot distributie naar alle veilingen. Daarnaast ondersteunt De Winter Logistics Paletti Sales met een aantal VAL-activiteiten, zodat de klanten van de coöperatie een nog completer pakket kunnen inkopen. Perfecte kwekerijproducten leveren op het juiste moment en met alle zorg die daarbij komt kijken, daar doen De Winter Logistics en Paletti Growers het voor.

Eric de Winter: “Wij zien de samenwerking met Paletti Growers als een uitstekende start van 2017, ons jubileumjaar!”

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,102
Diesel1,722

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions