'Verdachte Berlijn is 23-jarige Pakistaan Naved B.'

'Verdachte Berlijn is 23-jarige Pakistaan Naved B.'
20-12-2016 10:06 | Buitenland | auteur ANP

BERLIJN - De man die wordt verdacht van de aanslag op een kerstmarkt in Berlijn, is volgens diverse Duitse media een 23-jarige Pakistaan. Bild en Die Welt noemden dinsdag op basis van anonieme bronnen zijn voornaam en initiaal: Naved B. Hij zou op 1 januari 1993 zijn geboren. Ongeveer een jaar geleden zou hij Duitsland zijn binnengekomen als vluchteling.

De verdachte was volgens een bron binnen het Duitse veiligheidsapparaat een bekende van de politie. Hij zou "kleine vergrijpen'' hebben gepleegd. De man verbleef volgens de bron, die werd opgevoerd door persbureau Reuters, inderdaad in de vluchtelingenopvang op het voormalige vliegveld Tempelhof. Daar deed de politie in de nacht van maandag op dinsdag een inval.

De truck die is gebruikt voor de aanslag, werd dinsdagmorgen weggesleept.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden