Clicky

 
Transport Online - A20 weer open na onderzoek schietincident

A20 weer open na onderzoek schietincident

A20 weer open na onderzoek schietincident
17-12-2016 10:03 | Weer en Verkeer | auteur ANP

ROTTERDAM - De politie heeft zaterdagochtend schoten gelost na te zijn aangereden op de snelweg A20 ter hoogte van knooppunt Terbregseplein. Niemand raakte daarbij gewond. De politie heeft twee verdachten aangehouden.

Het schietincident gebeurde nadat agenten een auto wilde controleren wegens opvallend rijgedrag.Toen de politie een stopteken gaf, reed de verdachte tegen de politieauto aan en ramde deze opzij. Daarbij raakten beide auto’s beschadigd.

Toen de auto stopte op de verbindingsweg naar de A16, vluchtte de bestuurder, een 23-jarige man uit Waddinxveen, uit de auto, maar kon snel op de vluchtstrook va de A16/A20 worden aangehouden. De andere inzittende, een 30-jarige vrouw uit Waddinxveen, kon in de auto worden gepakt. Op welk moment de politie heeft geschoten is nog onderdeel van onderzoek.

De verbindingsweg tussen de A16 en A20 richting Hoek van Holland bij het knooppunt Terbregseplein was ruim een uur afgesloten. Ook de snelweg A20 vanuit de richting Gouda werd afgesloten. De afsluiting zorgde op de A16 voor enig oponthoud.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,959
Diesel1,576

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats