Clicky

 
Transport Online - Dode bij ongeval met meerdere vrachtwagens en auto's op Duitse A31 [+foto's]

Dode bij ongeval met meerdere vrachtwagens en auto's op Duitse A31

Dode bij ongeval met meerdere vrachtwagens en auto's op Duitse A31 [+foto's]
15-12-2016 19:09 | Ongevallen | auteur Redactie [FE]

LEER/EMDEN(D) - Donderdagochtend rond 07:20 uur heeft er een zeer ernstig ongeval plaatsgevonden op de Duitse A31 ter hoogte van Leer waarbij meerdere vrachtwagens en auto's betrokken waren. Bij het ongeval kwam een 31-jarige vrouw om het leven en raakten drie personen gewond waarvan twee ernstig.

Volgens de eerste onderzoeken van de politie is het ongeval het gevolg van een Belgische vrachtwagen die zonder te remmen is ingereden op een file. De 26-jarige chauffeur zag de file vermoedelijk te laat en botste op een vrachtwagen en drie auto's.

Een 31-jarige bestuurdster van een personenauto raakte zo ernstig gewond dat ze nog op de plek van het ongeval overleed aan haar verwondingen.

Een 78-jarige automobilist kwam bekneld te zitten in zijn auto en moest door de brandweer bevrijd worden. De man is, samen met een 23-jarige automobilist, met ernstige verwondingen opgenomen in het ziekenhuis.

Een 29-jarige bestuurder van een bestelbus met aanhanger raakte lichtgewond.

Door rondvliegend puin liepen twee auo's op de tegenovergestelde rijstrook klapbanden op. Beide bestuurders wisten hun auto op de vluchtstrook te krijgen en bleven ongedeerd. De auto's zijn afgesleept.

De A31 in de richting van Emden moest tot aan de kruising Neermoor worden afgesloten na het ongeval in Leer. De berging en opruimwerkzaamheden duurden tot ver in de middag.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,942
Diesel1,571

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions