Transport Online - Seago Line ontvangt Container Liner Shipping Award 2016

Seago Line ontvangt Container Liner Shipping Award 2016

Seago Line ontvangt Container Liner Shipping Award 2016
15-12-2016 15:47 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

ZOETERMEER - Bedrijven in Nederland die producten via zeevracht laten verschepen, zijn het meest tevreden over Seago Line. Dit blijkt uit een onderzoek onder handels- en productiebedrijven die zijn aangesloten bij ondernemersverenigingen EVO en Fenedex. De rederij wint hiermee de Container Liner Shipping Award 2016, een jaarlijkse prijs voor de best presterende rederij.

De Rotterdam School of Management van de Erasmus Universiteit Rotterdam onderzocht in opdracht van EVO en Fenedex hoe servicegericht rederijen zijn. De leden van de organisaties beoordeelden de rederijen waarmee zij de afgelopen twaalf maanden werkten. EVO en Fenedex reikten de prijs voor het vijfde opeenvolgende jaar uit.

Onderscheiden

EVO en Fenedex willen dat de keuzevrijheid van bedrijven voorop blijft staan. Individuele rederijen moeten zich daarom blijven onderscheiden op bijvoorbeeld punten als betrouwbaarheid, communicatie en vaarroutes. EVO en Fenedex bespreken de uitkomsten van het onderzoek met rederijen om zo samen te koersen op meer betrouwbaarheid.

Seago Line is daar een goed voorbeeld van – de rederij scoorde in de ogen van ondernemers hoge cijfers als het gaat om de kwaliteit van de klantenservice, duurzaamheid en digitalisering. Martin Commandeur, voorzitter van de Raad voor Zeeverladers van EVO en Fenedex, reikte de prijs vanmiddag uit aan Dirk van Hoomissen van Seago Line.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 6 juli t/m zondag 12 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,681
Diesel1,319

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions