Transport Online - Nieuwe 7-assige Nooteboom Ballasttrailers voor Jos Blom Kraanverhuur

Nieuwe 7-assige Nooteboom Ballasttrailers voor Jos Blom Kraanverhuur

Nieuwe 7-assige Nooteboom Ballasttrailers voor Jos Blom Kraanverhuur
14-12-2016 17:40 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

ALKMAAR - Jos Blom Kraanverhuur uit Alkmaar heeft zijn trailervloot uitgebreid met twee 7-assige Ballasttrailers. De eerste Ballasttrailer voor Jos Blom is sinds kort in gebruik. Binnenkort wordt de tweede 7-assige Ballasttrailer uitgeleverd.

Nooteboom is verheugd dat ook Jos Blom Kraanverhuur zijn keuze heeft gemaakt voor de Nooteboom Ballasttrailer. Deze Ballasttrailers met unieke countersteering zijn speciaal ontwikkeld om maximaal te profiteren van de Nederlandse 100 tons regelgeving.

Met de ontwikkeling van de nieuwe 7-assige ballasttrailer heeft Nooteboom al in een zeer vroeg stadium geanticipeerd op de nieuwe regels en zijn inmiddels tientallen van dit type Ballasttrailers op kenteken gezet. De unieke countersteering is inmiddels doorgevoerd in het complete Ballastrailer programma van 5, 6 en 7-assen.

100 ton jaarontheffing

De 100 ton jaarontheffing wordt onder andere gebruikt voor het vervoer van ondeelbare lading, voor kraandelen en ballast, voor kranen en voor vervoer van getrokken werktuigen. Door de 7-assige Ballasttrailer levert de transporteur geen laadvermogen in ondanks de lagere toegestane aslasten.

Jos Blom is een zeer gerenommeerd kraanbedrijf en beschikt over 48 kranen, waaronder 23 telekranen met een maximale capaciteit van 500 ton en 25 torenkranen met een maximale gieklengte van 60 meter. Ook voor het speciaal transport biedt Jos Blom vele mogelijkheden. Hiervoor heeft hij diverse transporteenheden zoals semidiepladers in verschillende uitvoeringen als ook nu de nieuwste Nooteboom Ballasttrailers.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 1 juni t/m zondag 7 juni

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,623
Diesel1,288

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions