Transport Online - Foto's opgebaarde Martin Kok niet door familie online gezet

Foto's opgebaarde Martin Kok niet door familie online gezet

Foto's opgebaarde Martin Kok niet door familie online gezet
13-12-2016 20:10 | Misdaad | auteur Redactie [FE]

VOLENDAM - De foto die gisteren werd geplaatst op de crimeblog, van de vorige week doodgeschoten ex-crimineel, Martin Kok blijkt niet door de familie op de website gezet te zijn. De website wekte maandagavond wel de indruk door eveneens een emotioneel verslag van de 'nabestaanden' online te plaatsen.

Dinsdagavond staat echter te lezen dat de mensen achter Vlinderscrime de foto online hebben geplaatst 'in de geest van Martin Kok'. "De familie van Martin Kok is op geen enkele wijze betrokken bij het plaatsen van de foto van Martin hoe hij ligt opgebaard", aldus het team van Vlinderscrime.

De familie is volgens Vlindercrime eveneens op geen enkele manier betrokken bij de voortzetting van de website: "Zijn familie en nabestaanden zullen op geen enkele wijze betrokken zijn bij het voortzetten van het levenswerk van Martin. Sterker nog zij distantiëren zich volledig van alles rondom Vlinderscrime en willen hier dus niks mee van doen hebben."

Het team van Vlinderscrime heeft al aangekondigd eveneens de uitvaart van Martin Kok, die donderdag in besloten kring zal plaatsvinden, online te zullen plaatsen.

 

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,852
Diesel1,492

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen