Transport Online - DTS Dutch Transport Services overgenomen door G. van Doesburg Int. Transport

DTS Dutch Transport Services overgenomen door G. van Doesburg Int. Transport

DTS Dutch Transport Services overgenomen door G. van Doesburg Int. Transport
13-12-2016 13:12 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie [FE]

ZALTBOMMEL - Wie regelmatig transport vanuit Nederland naar Italië en vice versa heeft kent ongetwijfeld de twee specialistische bedrijven Dutch Transport Services B.V. uit Ede en G. van Doesburg Internationaal Transport B.V. uit Zaltbommel. Beide bedrijven richten zich al meer dan 25 jaar als specialist op het transport van deel- en complete ladingen naar en vanuit geheel Italië. Zowel DTS als Van Doesburg hebben als speerpunt binnen hun logistieke dienstverlening dat de klant op een persoonlijke manier wordt bediend. Voor beide bedrijven geldt verder ook dat men Italiaans sprekende chauffeurs en wagens in Italië beschikbaar heeft. Vaak wonen de chauffeurs ook in Italië. Dat zorgt ervoor dat men de markt en het netwerk in dit mooie Zuid Europese land beter kent dan wie dan ook.

Per 1 januari 2017: Bundeling van krachten

Na jarenlange samenwerking hebben Ries Meijering, directeur/eigenaar van DTS en Gijs van Doesburg, directeur/eigenaar van G. Van Doesburg Int. Transport BV, besloten om de krachten te bundelen. Vanaf 1 januari 2017 zal Dutch Transport Service Ede onder de vlag van Van Doesburg gaan opereren. "Een bundeling van jarenlange ervaring, capaciteit en expertise die zijn weerga niet kent.", aldus Gijs van Doesburg en Ries Meijering".

Breder pakket dienstverlening

Voor Ries Meijering, die na de overname nog nadrukkelijk vanuit Italië aan de onderneming blijft verbonden, betekent de overname een nieuw hoofdstuk in zijn succesvolle ondernemerschap dat specifiek op transport naar en binnen Italië is gericht.

"Bestaande klanten van DTS gaan ervaren dat door de overname de mogelijkheden en persoonlijke aandacht op een nog hoger plan zullen komen. Naast de traditionele wegtransport activiteiten kunnen we nu nog beter inspelen op specifieke vragen als het gaat om warehousing, zee- en luchtvracht welke met eigen kantoren binnen de van Doesburg organisatie aanwezig zijn. Door uitbreiding van het netwerk en bijvoorbeeld de aanvulling vanuit Van Doesburg op het gebied van weg – en rail transport, gaat onze Italië-dienstverlening een extra boost krijgen.".

Foto's

  • G. van Doesburg
    G. van Doesburg
  • G. van Doesburg
    G. van Doesburg

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,822
Diesel1,499

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions