Clicky


Dochterbedrijven Hooymeijer gaan verder onder de naam van moederbedrijf

Dochterbedrijven Hooymeijer gaan verder onder de naam van moederbedrijf
13-12-2016 11:43 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

VLAARDINGEN - De bedrijven Speed Freight en Altra-International gaan vanaf 1 januari 2017 verder onder de naam van het moederbedrijf Hooymeijer. Speed Freight, sinds 2011 onderdeel van Hooymeijer, gaat verder als Hooymeijer Groupage Transport. Altra-International verandert in Hooymeijer Warehousing & Customs.  

Onder de naam Hooymeijer wordt een multimodaal dienstenpakket aangeboden. De overige activiteiten worden voortgezet onder de namen Hooymeijer Stevedoring, Hooymeijer Special Transport en Hooymeijer Container Transport. Het bedrijf wil alle activiteiten vanuit één naam communiceren om de herkenbaarheid te vergroten.

De naamsveranderingen zijn onderdeel van de ambitie van Hooymeijer om in 2020 de eerste keus van haar klanten te zijn voor opslag- en havenactiviteiten in Rotterdam en voor alle vormen van transport binnen Europa. Daarnaast wil het bedrijf de beste werkomgeving bieden aan haar mensen. Hooymeijer is ervan overtuigd dat betrokken medewerkers het beste uit zichzelf halen, wat ten goede komt aan de organisatie en haar klanten.

In de nieuwe structuur zet Hooymeijer nog meer in op haar mensen omdat zij de organisatie maken. De vrachtwagens, warehouses en kranen van het bedrijf worden de komende maanden, waar nodig, voorzien van de nieuwe Hooymeijer-huisstijl.