Clicky


Vier vrachtwagenchauffeurs ernstig gewond na ongevallen op Duitse A6

Vier vrachtwagenchauffeurs ernstig gewond na ongevallen op Duitse A6 [+foto's]
12-12-2016 11:38 | Ongevallen | auteur Redactie [FE]

ILSHOFEN(D) - Op de Duitse A6 zijn maandagochtend bij twee ongevallen vier vrachtwagenchauffeurs zwaargewond geraakt waarvan één in levensgevaar verkeerd.

Rond 01:00 uur maandagochtend vond het eerste ongeval plaats tussen Kirchberg en Ilshofen-Wolpertshausen. Een 46-jarige vrachtwagenchauffeur kwam door nog onbekende oorzaak aan de rechterkant van de weg terecht en reed ongeveer 60 meter vangrail kapot. Toen schoot de vrachtwagenchauffeur naar links en slipte waar hij vervolgens eveneens in de vangrail terechtkwam.

Tijdens de aanrijding werd de chauffeur uit zijn cabine geslingerd en kwam op de tegemoetkomende rijbaan te liggen. Een vrachtwagenchauffeur die net aan kwam rijden op de A6 zag de gewonde man liggen en kon nog net op tijd vaart minderen.

De 46-jarige vrachtwagenchauffeur is met levensbedreigende verwondingen afgevoerd naar een ziekenhuis.

In de file die zich vormde achter het ongeval gebeurde rond 03:20 uur opnieuw een ongeval. De bestuurder van een trekker met oplegger zag de file te laat en reed er met volle vaart op in. Drie vrachtwagens raakten in totaal bij het ongeval betrokken en alledrie de chauffeurs raakten ernstig gewond.

Voor meer foto's klikt u hier!