Interport Transport overgenomen door Van Duuren [UPDATE]

Interport Transport overgenomen door Van Duuren [UPDATE]
09-12-2016 16:41 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie [FE]

SCHIPHOL/VIANEN - [update 19:05 uur] Interport Transport wordt per 1 januari 2017 overgenomen door Van Duuren Districenters. Dat hebben beide bedrijven aan Transport Online bevestigd.

Interport Transport is opgericht in 1991 en heeft een vestiging in Schiphol Rijk en in Barcelona. Het bedrijf is met name gespecialiseerd in het transport naar Spanje en Portugal. Volgens de Kamer van Koophandel werken er rond de 23 medewerkers bij het bedrijf.

Interport en Van Duuren zijn beide familiebedrijven met de sterke waarden en culturen die daar bij horen. Wilma Bram, oprichtster en eigenaar van Interport, motiveert de verkoop aan Van Duuren als volgt: “Na 25 jaar hard werken ben ik op een leeftijd gekomen waarbij ik het belangrijk vind om continuïteit voor mijn bedrijf en medewerkers en de dienstverlening aan onze klanten binnen een ander familiebedrijf te waarborgen. Ik had verschillende opties en vanaf het eerste contact met Jeroen en Jasper van Duuren voelde dat als beste. Van Duuren heeft de intentie om op termijn enkele activiteiten te verplaatsen naar Interport en het bedrijf zo veel mogelijk zelfstandig voort te zetten”.

Op 28 december vorig jaar brak er brand uit bij Interport bij de vestiging in Schiphol-Rijk. Zowel het kantoorpand als de loods brandde toen geheel af. Het bedrijf was direct de volgende dag al weer 'up and running' door het werken vanuit een noodlocatie in Haarlem.

Van Duuren Districenters is gevestigd in Vianen en is een internationale expediteur en actief in heel Europa. Momenteel beschikt het bedrijf via partners over 381 afleverdepots, van waaruit 9525 wagens over heel Europa leveren.

Jeroen van Duuren: “Interport biedt ons unieke kansen om onze dienstverlening in de meest hoogwaardige en service kritische segmenten te verstevigen en geeft ons de mogelijkheid om versneld onze eigen trailervloot op een efficiënte manier uit te breiden. Bovendien hebben we met Eric de Wit, die Wilma Bram opvolgt als Directeur van Interport, iemand met 25 jaar leidinggevende ervaring in Europees wegtransport. We hebben er het volste vertrouwen in dat de combinatie van de twee familiebedrijven ons de kansen gaat bieden onze ambitieuze groeidoelstellingen te realiseren."Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden