Clicky

 
Transport Online - Wolfard & Wessels BV failliet verklaard en doorgestart [UPDATE]

Wolfard & Wessels BV failliet verklaard en doorgestart [UPDATE]

Wolfard & Wessels BV failliet verklaard en doorgestart [UPDATE]
08-12-2016 11:12 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

HOOGEZAND - [update 13:14 uur] Voor de rechtbank van Noord-Nederland is, naar nu bekend is gemaakt, op 2 december Wolfard & Wessels BV uit Hoogezand failliet verklaard. Op 30 november kreeg het bedrijf al uitstel van betaling maar dat is nu omgezet in een faillissement.

Wolfard en Wessels Werktuigbouw BV is een internationaal opererende onderneming gespecialiseerd in het aannemen van turn-key piping projecten ten behoeve van zeewaardige schepen en megajachten.

Deze projecten bestaan uit het opmeten (3D scannen), ontwerpen (3D engineering), produceren en installeren van piping systemen en worden toegepast voor de markten;  Scheepsbouw, LNG-, Mega Jachtbouw, Gas- en dieselmotoren-, Tandwielkasten-, Power-, Afvalwater- en overige industrie.

Bij het bedrijf werken volgens de Kamer van Koophandel circa 82 mensen. Salor Spakenburg zal het bedrijf doorstarten en neemt de helft van het personeel mee.

Het faillissement komt niet uit de lucht vallen. Al maandenlang valt het aantal orders bij Wolfard en Wessels tegen. Het bedrijf moet het vooral hebben van opdrachtgevers in de scheepsbouw en de offshore industrie.

Zwaar weer

Diverse scheepvaartbedrijven verkeren momenteel in zwaar weer. Zo werden eerder deze maand al Abis Shipping en Hanjin Shipping Netherlands failliet verklaard. Daarnaast verkeerd CIG uit Groningen in surseance van betaling.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,983
Diesel1,629

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions