Transport Online - DSV verwerft exclusief distributeursrecht voor Westlake banden in Scandinavië

DSV verwerft exclusief distributeursrecht voor Westlake banden in Scandinavië

DSV verwerft exclusief distributeursrecht voor Westlake banden in Scandinavië
07-12-2016 17:41 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

DSV is tot overeenstemming gekomen met ZC Rubber Group Co. Ltd en Pneuhage Company Group voor het exclusief distributeurschap van verkoop van Westlake banden in Denemarken, Noorwegen, Zweden in Finland.

DSV gebruikt Westlake banden al sinds 2012 in haar vloot en is extreem tevreden met de prestaties van de banden, welke geproduceerd worden door een van de grootste bandproducenten ter wereld, ZC Rubber Group Co. Ltd. Vanwege deze goede ervaring en in nauwe samenwerking met Pneuhage – de officiële Europese distributeur van ZC Rubber – hebben DSV, Pneuhage en ZC Rubber nu hun samenwerkingscontract ondertekend voor de Scandinavische markt, waar DSV Westlake banden aan zowel al haar vervoerders als aan de rest van de commerciële transport sector zal aanbieden.

Met meer dan 50 jaar ervaring en middels de modernste technieken uit de industrie, heeft ZC Rubber inmiddels een wereldwijd distributienetwerk opgebouwd om overal ter wereld haar volledige serie van premium kwaliteit banden te kunnen aanbieden aan de gehele commerciële voertuigindustrie.

De banden die DSV zal aanbieden zijn geschikt voor zowel trucks als trailers en zullen vanuit voorraad worden verkocht vanuit 4 werkplaatsen van DSV in Horsens (DK), Uusikaupunki (FI), Gothenburg en Landskrona (SE). Specifieke, minder standaard gebruikte banden zijn beschikbaar op aanvraag en kunnen na order worden geleverd binnen 72 uur. 

Flemming Steiness, Deputy Equipment Manager, zegt: "Het bewerkstelligen van deze overeenkomst is een grote stap voorwaarts in de verdere commercialisering van de relatie tussen DSV en ZC Rubber. Gebaseerd op uitgebreide testen en op onze reeds opgedane goede ervaringen met Westake banden, hebben we ook besloten om onze nieuwe trailers te specificeren met Westlake banden. Daarnaast zullen we de banden vullen met Ultra-Seal, wat voor ons een optimale kostenefficiëntie oplevert binnen de operatie en het managen van onze vloot."

Westlake heeft ook officieel het algemeen gebruik van Ultra-Seal in haar banden goedgekeurd. Ultra-Seal is een preventief antilekvloeistof dat uitgevonden is om banden te beschermen tegen lekkage, gaten en klapbanden. Het dicht gaten af op het moment dat ze gemaakt worden, het garandeert warmtevermindering, verlengt de levensduur van de band door de luchtdruk in de band te houden, minimaliseert slijtage en vermindert brandstofverbruik.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,683
Diesel1,325

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions