Clicky


Grondlegger Corneel Geerts Transportgroup overleden

Grondlegger Corneel Geerts Transportgroup overleden
04-12-2016 22:35 | België | auteur Redactie [FE]

WIJNEGEM(B) - Op zaterdag 3 december 2016 is op 76-jarige leeftijd Corneel Geerts overleden. Corneel Geerts Transportgroup is de oprichter van het Belgische Corneel Geerts Transport. Geerts kampte al geruime tijd met gezondheidsproblemen laat zijn familie weten.

Naast zoon Marc staan ook de kleinzoons, Sven, Kevin en Kenneth, van Corneel inmiddels aan het roer van Corneel Geerts Transportgroup.

Corneel Geerts Transportgroup is een moderne onderneming in beweging, maar er is ook één uiterst belangrijke constante: “Wij zijn een ‘people company’, een familiale onderneming waar medewerkers geen nummers zijn, maar partners die deel uitmaken van onze familie”, zegt Marc Geerts. “We stellen alles in het werk om voor al onze medewerkers een aangenaam werkklimaat te scheppen. Dat vertaalt zich in kwaliteit voor onze mensen én voor de klant."

Marc Geerts laat naar aanleiding van het overlijden van zijn vader weten dat "de pijn bijna ondraaglijk is en dat hij een vader, leermeester, held, zijn alles is verloren".

Corneel Geerts zal zaterdag 10 december worden begraven.