Clicky

 Klaas Koopman aan de slag bij familiebedrijf Koopman Logistics Group

Klaas Koopman aan de slag bij familiebedrijf Koopman Logistics Group
02-12-2016 10:13 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

NOORDHORN - Per 1 december 2016 is Klaas Koopman als Manager Techniek & Facilities in dienst getreden bij Koopman Logistics Group, het bedrijf van zijn familie. Na neef Edwin en broer Harm is Klaas, zoon van aandeelhouder Jan Koopman, de derde telg die zijn talenten en energie zal wijden aan het familiebedrijf. 

Klaas Koopman brengt een brede technische en commerciële (management)ervaring mee vanuit zijn verleden bij Mercedes-Benz Nederland en Stern Trucks. Bij Koopman Logistics Group neemt hij het beheer van de gebouwen en terreinen over van zijn vader. Daarnaast wordt hij eindverantwoordelijk voor de werkplaatsen. Deze bevinden zich in Noordhorn, Nijkerk én het Duitse Neuenburg.

Daar is de in 2014 door Koopman overgenomen autotransporteur Möhlmann gevestigd. De Nederlandse werkplaatsen opereren onder de naam Koopman Truck & Trailer Service en bieden hun diensten ook aan derden.

CEO Jon Kuiper: “Bij ons profiteert de klant van extra ruime openingstijden, een brede expertise van verschillende merken en een scherp uurtarief. Wij denken dat we nog meer transportbedrijven hiervoor kunnen interesseren. Klaas Koopman is de juiste man op de juiste plaats om Koopman Truck & Trailer Service nog beter op de kaart te zetten.”

Foto's

  • Gomes
    Gomes
  • Gomes
    Gomes
  • J.Roeland
    SMOLDERS
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,078
Diesel1,898

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats
meer logistieke marktplaats